Kezdőlap > Windows 8 > Metro vezérlők– néhány dollárért

Metro vezérlők– néhány dollárért

2012. november 22. csütörtök Hozzászólás Go to comments

Amerikában nagyon értenek a marketinghez. A Black Friday nagy hepaj kint. Karácsony közélettével mindenki akcióz, de nem úgy, mint kishazánkban, ahol az akció az az, hogy a tavalyi árnál 10% drágábban vásárolhatunk meg ugyanazt a termékeket. Ők izomból imageakcióznak. Pl: Ma láttam egy Dell notebookot, amit 700$-ról akcióztak le 299.99$-re. Masszív marketing gépezetük van az már biztos. Na de a Black Friday elérte a szoftver ipart is. Árvai Zolitól tudtam meg, hogy van egy http://www.mindscapehq.com/ kontrolműhely, akik ma igencsak akciósan adják a vezérlőiket. A lényeg: Minden vezélrő csomag 1$-ról indul, és minden vásárlásnál az ára 1$-ral nő. Azaz a 12 vásárló 12$-ért veszi meg a vezérlő csomagot. A metro elementet nekem 10$-ért sikerült beszereznem, de a cikk írásának pillanatában 17$ az ára. (Eredeti ára 700$ –~ 160.000 Ft körül van) A WPF –ennél jóval kelendőbb, jelenleg 150$-on áll. A Silverlight-ot meg nem meglepő módon alig vásárolják. (nem is értem miért…. höhö)

Vásárlásra fel!

http://www.mindscapehq.com/black-friday-2012

Reklámok
  1. 2012. november 22. csütörtök - 23:31

    WPF kelendő?

    Az is fagyi, mint a silverlight, sőt, az egész .net egy nagy halál. És ugye kliensoldalon vagyunk. Üzleti alkalmazásokat ma már, jövőre meg pláne nem érdemes .nettel, történetesen a WPF-csodával _elkezdeni_.

    Persze lehet úgy is nézni a dolgot, hogy Windows Formsszal is még jó sokan fejlesztenek, akkor meg a WPF pláne jó, sőt jobb. De ehhez meg sok sikert kívánok, főleg a teljesítménhez, meg ahhoz a kammillázáshoz, mikor a felhasználó csak pislog, hogy mikor indul már el az alaklamazás, amit aznap még nem futtatott, meg más .netes kutyavaszt sem, és ezért 5-15 másodpercig semmi, aztán nagy kegyesen elindul a WPF-es alkalmazás, meg alatta a .net-csoda.

    Még jó, hogy a Microsoftnál is rájöttek, hogy a .net egy tévedés volt, és az a 10 év mehet a levesbe (kliensoldalon).

  1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: