Kezdőlap > .NET, C#, Exchange, Office, Sharepoint > Office Development Videók

Office Development Videók

2011. november 23. szerda Hozzászólás Go to comments
Ha érdekel az Office fejlesztés itt több mint 24 videót találsz a témával kapcsolatba. A videók össz hossza több mint 5 óra. Az egyszerű Office API-któl az összetett Add-in-készítésig a Sharepoint rendszer használatán és fejlesztésén át minden fontosabb Office fejlesztéssel kapcsolatos anyagot itt meglelsz.Az alapoktól indulva elsajátíthatjuk az Office fejlesztés rejtelmeit, megnézzük azt, hogyan tudunk exportálni Excel-be, hogyan készítsünk Add-in-okat, hogyan érjük el az Exchange Server-t, és hogyan végezzük műveleteket rajta, illetve hogyan szabjuk testre a Sharepoint rendszerünket. A videók FullHD minőségűek, reméljük hasznosnak találjátok majd őket, valamint azt is, hogy nagy tudásanyagot tudtok elsajátítani általuk.
A videókhoz tartozó tutorialok a napokban kerülnek ki a blogra.
Megnézhetjük, hogy hogyan exportálhatjuk ki adatainkat Microsoft Excelbe. Ehhez a Microsoft Office Excel Interop-ot fogjuk használni. Ebben a videóban egy olyan üzleti alkalmazást fogunk elkészíteni, amely Linq to SQL segítségével kérdez le adatokat, és ezeket az adatokat fogjuk Excelbe exportálni.
Megtehetjük azt is, hogy egy dokumentumot kiegészítsünk saját funkcionalitással. A kiegészítéshez .net kódot is használhatunk.
Ebben a viedóban egy olyan Word Add-in-t fogunk elkészíteni, amely .pdf-be és .xps-be is tud exportálni dokumentumot.
Megnéztetjük, hogyan tudjuk a Backstage View-t kiegészíteni. Ehhez a Ribbon menüt fogjuk testreszabni XML-ből: egy PDF és XPS exportáló eszközzel egészítjük ki a Word alkalmazásunkat.
Ebben a videóban egy Excel Add-in-t fogunk készíteni, mely segítségével adatokat kezelhetünk, méghozzá amely adatokat egy távolci WCF szolgáltatással érünk el.
Megnézhetjük azt, hogy egy bizonyos adatbázisból (vagy más adatforrásból) származó adatokat hogyan jelenítsünk meg Excel-ben adatkötött módszerrel, Varázsló segítségével.
Megnézhetjük azt, hogy egy bizonyos adatbázisból (vagy más adatforrásból) származó adatokat hogyan jelenítsünk meg Excel-ben adatkötött módszerrel.
Ebben a videóban azt sajátíthatjuk el, hogy hogyan készíthetünk TaskPane-t. Egy olyan TaskPane-t fogunk elkészíteni, amely a Bing képkeresőjét használja majd, ráadásul ez a WPF alapú oldalsáv lesz.
Ebben a videóban bemutatjuk, hogyan készítsünk egy Word dokumentumot Open XML SDK segítségével.
Sokszor többletmunkát jelent a dokumentum kialakítása, ezért az Open XML SDK tartalmaz egy egyszerű toolt, amely segítségével megadhatunk egy dokumentumot, és abból a dokumentumból C# kódot generálhatunk.
Ebben a videóban bemutatjuk, hogy mi az a Sharepoint, és megnézzük nagyvonalakban, hogy mire képes ez a rendszer.
Megtekinthetjük azt, hogy hogyan kell egy Sharepoint szervert telepíteni egy fejlesztői (Windows 7) gépre.
Ebben a részben megismerkehetünk azzal, hogy hogyan használjuk a Sharepoint Designer-t felhasználói felület testreszabására.
Megnézhetjük azt, hogy hogyan tudunk külső adatforráshoz (SQL Server 2008) csatlakozni, és az adatait megjeleníteni a Sharepoint oldalunkon.
Ebben a videóban az Office Web Apps használatát, és fontosabb funkcióit mutatjuk be.
Megismerkedhetünk azzal, hogy hogyan érthetjük el a Sharepoint Site-unkat egy saját .net-es alkalmazásból.
Ebben a videóban megnézzük azt, hogy hogyan tudunk készíteni egyszerű Sharepoint Visual Web Part-okat.
Ebben a videóban megismerkedünk azzal, hogy hogyan tudunk készíteni Sharepoint Standard Web Part-okat.
Ebben a videóben bemutatjuk azt, hogy hogyan tudjuk a Sharepoint Ribbon felületét kiegészíteni.
Megismerkedhetünk azzal, hogy hogyan tudunk Workflow-kat (munkafolyamatokat) definiálni, melyek bizonyos feltételek esetén maniálisan, vagy automatikusan elindulnak.
Sharepoint Powershell adminisztráció/a>

Ebben a videóban megnézhetjük, hogyan lehet adminisztrálni egy sharepoint siteot powershellből.

Ebben a videóban bemutatjuk, hogyan tudunk a saját alkalmazásunkból egy Exchange kiszolgálóhoz kapcsolódni. Ebben az esetben a kiszolgáló egy Office365-ös Exchange szerver. Ehhez az Exchange WebServices-t fogjuk használni.
Ebben a videóban megnézzük, hogyan tudunk egy új eseményt hozzáadni az Excahange fiókunk naptárához egy saját C# -os alkalmazásból. Ehhez az Excahnge WebService-t fogjuk felhasználni.
Ebben a videóban megtekinthetjük, hogyan kérdezzük le egy Exchange fiókból, hogy adott időintervallumban milyen esemény vannak bejegyezve a naptárban.
Reklámok
  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: