Kezdőlap > Kategorizálatlan > Silverlight konferencia – Online

Silverlight konferencia – Online

2009. október 13. kedd Hozzászólás Go to comments

Holnap azaz 2009. október 14. 8:50 – 2009. október 14. 17:00 között megrendezésre kerül a Silverlight 3 fejlesztői konferencia. Ezt akár otthonról vagy a munkahelyedről is megnézheted. A konferenciát ugyanis online közvetítik. Ha szeretnéd látni a Silverlight legújabb feature-jeit bemutató demókat akkor holnap 8:50-kor kattints ide: http://devportal.hu/content/Silverlightonline.aspx

A konferenciáról:silverlight-logo_1
 
A közelmúltban bejelentett Silverlight 3 platform, kiegészülve az Expression 3 és Visual Studio 2008 termékcsaláddal egy alapjaiban új, rendkívül gazdag eszköztárat ad az ún. Gazdag Internet Alkalmazások (RIA) fejlesztőinek. A fejlesztői nap során áttekintjünk és gyakorlati példákon keresztül bemutatjuk a Silverlight 3 platform innovációt.

Napirend

8:50-10:30
Silverlight 3 platform innovációk
A nap bevezető előadásában bemutatjuk a Silverlight 3 runtime újondságait (pl.adaptive streaming, HW gyorsítás, networking, az új Out-of-Browser lehetőségekek). Az előadás célja, hogy sok-sok hazai és külföldi példán keresztül minél szélesebb körű rálátást adjunk a Silverlight 3-al ismerkedők számára.
10:45-11:45

A Silverlight 3 runtime új grafikus képességei
A Silverlight 3 egyik fontos innovációs területe a grafikus alrendszer által nyújtot képességek kiterjeszése a WPF-ben már megszokott alapszolgáltatások irányába. Ebben az előadásban gyakorlati élethelyzeteken keresztül megmutatjuk, hogyan aknázhatjuk ki a hardvergyorsításban, a Shader Effect-ekben, és az új Behavior szolgáltatásokban rejlő képeségeket.

12:45-13:45
Hagyományos ügyviteli alkalmazás fejlesztés RIA Services alapokon
A Silverlight 3 fejlesztőcsapat egyik kiemelt célja, hogy a Silverlight platform a hagyományos (adatcentrikus) ügyviteli alkalmazás fejlesztés során a már megszokott technológiákkal (Winforms, WPF) egyenrangú, sőt számos területen azokat meghaladó támogatást adjon. Az előadás során egy szemünk láttára megépülő klasszikus adafeldolgozó megoldáson keresztül mutatjuk be az n-rétegű gazdag webes alkalmazásfejlesztés új alapjaira helyezett RIA Services-t.

15:00-16:15
Expression 3 eszköztámogatás
A Silverlight 3-al egyidőben megjelenő Expression 3 termékcsalád új szintre emeli a fejlesztők és designerek közti együttműködést. Az innovációk középpontjában itt az Adobe fájlformátuk mély integrációja, új interaktív komponensek (Behavior) és a Sketchflow technológia áll, mely új alapokra helyezi a RIA alkalmazásfejlesztés során kulcsfontosságú UI prototipizálást. Az előadás során egy konkrét design esetén vizsgáljuk meg ezeket az újdonságokat nemcsak designer, hanem fejlesztői szemmel is.

16:15
A konferencia vége, kérdések és válaszok

Reklámok
Kategóriák:Kategorizálatlan
  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés / Módosítás )

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: