Kezdőlap > Kategorizálatlan > Egy input eszköz használata 2 vagy több gépen. Avagy, ha több gépünk van, könnyítsünk a munkán.

Egy input eszköz használata 2 vagy több gépen. Avagy, ha több gépünk van, könnyítsünk a munkán.

2009. január 10. szombat Hozzászólás Go to comments

Gondolom sokakkal előfordult már, hogy egyik gépükön dolgoznak, de a másik gépükön is van feladatuk. Pl. Adott egy munkaállomás, mellette egy laptop, és elég kényelmetlen, egyszer egyiken majd a másikon dolgozni, és átszokni az adott gép beviteli eszközéhez. Azután, imageha a másik gépen van például egy URL cím amit a fő munkaállomáson szeretnénk megnézni, vagy begépeljük, vagy egy megosztott mappába létrehozunk egy dokumentumot és abba belemásoljuk, vagy más egyéb körülményes alternatívát válsztunk. De, ahogy a TV Shopos marketingesek is mondanák, ennek mostantól vége.

Nem kell mást tennünk, mint letöltenünk a legújabb input directort, és ugyanazt a perifériát használhatjuk, mindkét gépen, és a vágólap tartalmát is mozgathatjuk. (Igaz a jelenlegi változatban még csak szöveges adatokat mozgathatunk egyik gépről a másikra) Az Input Director ráadásul INGYENES.

A beüzemeléshez nem kell mást tenni, mint mind a 2 (vagy több) gépre letölteni ezt az alkalmazást. Kijelölni, hogy melyik gép legyen a Master és melyik a Slave. Ezenkívül megadhatjuk, hogy melyik IP címről jöjjön. Ráadásul, akár a kapcsolatot is titkosíthatjuk, ha akarjuk.

URL: http://www.inputdirector.com/

Készítettem egy rövid demot a telefonommal, hogy világosabb legyen az alkalmazás célja (30 sec). (A minőségért elnézést, de elég régi készülék, és más videó eszközöm nincs)

Reklámok
Kategóriák:Kategorizálatlan
  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: