Kezdőlap > Kategorizálatlan > Microsoft Office Live Workspace beta – Elindult!

Microsoft Office Live Workspace beta – Elindult!

2008. március 5. szerda Hozzászólás Go to comments

Nem rég még csak az Office Live workspaceeröl csak néhány hír morzsát hallotunk, de konkrétan, hogy mégis mire lesz jó, és mit is fog pontosan tartalmazni nem lehetet tudni. Ma délután este 6 óra fele megkaptam az értesítést miszerint elindult az Office Live Workspace beta programja, és ha gondolom kipróbálhatom mi is ez. Természetesen gondoltam, így azonnal ki is próbáltam. image

Azt látjuk, hogy az innováció a webes dokumentum kezelésbe rejlik. Ezt a Google is felismerte, de természetesen a Microsoft se maradhat le ezen a téren. Igaz utóbbi más koncepciókra alapozza imageszolgáltatását. Az Office Live Workspace tulajdonképpen nem más mint egy webes tárhely dokumentumaink számára amit akár másokkal is megoszthatunk valamint a weben akár meg is tekinthetjük dokumentumainkat. Ezenkívül még számos szolgáltatást nyújt a számunkra, mint például taskok és contact listákat kezelhetünk a segítségével. De akár új Word dokumentumokat, excel táblázatokat, prezentációt hozhatunk létre. Igaz utóbbi szolgáltatásokhoz le kell töltenünk egy 600kb Add-int, ami beépül az Officeba és azzal akár közvetlenül kezelhetjük a weben elhelyezet dokumentumainkat. Ahhoz, hogy kipróbáljuk ezt a szolgáltatást csak egy Live ID-ra van szükségünk, és még az se kell h átállítsuk, a lakhelyünk USA-ra hisz elfogadja a magyar Live ID ket is. Így bátran kipróbálhatjuk.

A rendszer nagyon gyors, és könnyen kezelhető. Látszik, hogy a legújabb technológiákat használták fel elkészítése közben és a dizájn is kellemes. Egyenlőre nem ért kellemetlen benyomás a rendszerrel kapcsolatban. Az Office Live workspace ingyenes szolgáltatás, ahol akár több ezer dokumentumot kezelhetünk, és jelenleg a kis- és közép vállalatok számára is ingyenesen használható.

A szolgáltatás a következő címen érhető el:http://workspace.office.live.com 

Aki esetleg kipróbálja írja meg a véleményt, hogy ő milyennek találja a rendszert.

Reklámok
Kategóriák:Kategorizálatlan
  1. Még nincs hozzászólás.
  1. No trackbacks yet.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: